Uppträda hos oss

Öppettider


Tisdag - Fredag 11-18

Lördag & aftnar 11-16


Lunchbuffé 11-13:30

Tisdag-Fredag

11:00-13:30

Lördagar 12:00-16:00

 Söndagar och och Måndagar, samt vissa helgdagar håller vi stängtRådhusgatan 4

745 31 Enköping

Tel. 0171-275 00

Trivsamt, Hälsosamt, Omtänksamt

Ett ställe att njuta av, lugn & ro, mitt i stan.

Att få inspirera till en energi och glädjerik vardag.

Det är en dröm jag lever genom denna restaurang.

Välkomna!

Lia Starälv


Vill ni ha en konsert hos oss?


Vår scen är öppen för alla artister, som söker det lilla formatet.

Av säkerhetsskäl får det vistas max 50 personer i den del av huset där vi har livemusik. Så räknar ni bort oss personal ( 2 ) och det antal som uppträder så vet ni hur många gäster vi kan ta på er spelning.


Utrustning:

Vi kan bistå med PA, mixer, 2 micställ och ett par trubadurstolar.

Intrument, mickar och annan personlig utrustning får ni själva ta med

(om inget annat är överenskommet).


När kan vi spela?

Vi försöker att ha livemusik i huvudsak på onsdagar, under den mörka delen av året, September - April. Vi kallar det för "Onsdagsmys på Samt". Även andra dagar kan förekomma, med det kräver mer vad gäller marknadsföring, och att det är ett band eller artist som själva drar publik. Under fliken kalendarium kan du se vilka som skall spela, och vilka datum. Vi skriver även in datum där vi vill ha musik, men ännu inte bokat någon.


Vi jobbar på möjligheterna att få bygga en utomhusscen, så att vi även kan ha uppträdande under sommaren.


Ersättning?

Från Cafét utgår ingen ersättning, förutom att vi bjuder bandet på mat.

Dom flesta som spelar hos oss spelar "på Hatten", eller som vi skriver i vår marknadsföring, frivillig entré. Men det förkommer även att artister vill sälja biljetter. I detta fall bestämmer ni själva biljettpriset. Biljettintäkterna går oavkortat till artisterna. Vi kan hjälpa till att ta bokningar, och ni tar betalt vid entrén. Vi kan även sälja biljetter via vår kassa. Men för att kunna betala ut ersättningen, behöver vi för våran bokföring en faktura eller ett kvitto som inkluderar 6% artist moms. Redovisar du inte moms, gör vi det och drar av 6% på biljettintäkterna.


Vill ni fortfarande komma och spela?

E-posta då en förfrågan till lia@cafesamt.se

Skriv när ni vill komma och vilket upplägg ni vill ha.

Bifoga kort vad det är för typ av musik, och om möjligt ljudfiler, videoklipp, Spotify eller liknande. Efter att vi har kollat att datumet är ok,  att det är musik som vi tror passar oss och vår publik, så hör vi av oss och bekräftar bokningen. I samband med det kan det hända att vi frågar om ytterligare information till vår marknadsföring.


Marknadsföring:

Det är viktigt att vi själva gillar er musik, för då kan vi informera på plats, nätverka och locka publik via sociala medier och liknande. Även ni måste använda era kanaler för att marknadsföra evenemanget. Vi sammabertar med Studiefrämjadet, och dom kan hjälpa oss att printa några A3 affischer, under förutsättning att deras logga får finnas med. Dessutom skriver vi på evenemangstipsen på Enköpings Kommuns hemsida, på Enköpingspostens evenemangsida och UNT,s evenemangsida.

Trotts detta kan vi inte garantera någon publik, men lokalen ger en intim känsla och värme och välkomnande finns alltid.


Vänliga hälsningar Lia & Tommy

Scenen på Samt